Partnerlinks

Op aanvraag verzorgen wij het rouwvervoer met de daarbij behorende en passende etiquette, met zorg en respect door het hele land.

Uitvaartondernemingen:

www.rebel-uitvaart.nl/uitvaart/begrafenis/rouwvervoer
Een uitstekende, al jaren lange samenwerking -en altijd naar volle tevredenheid- bestaat er met REBEL’s BEGRAFENISONDERNEMING uit Huizen.

Rebel is een familiebedrijf en levert al bijna 200 jaar kwaliteit, service en meedenken in- en realiseren van wensen van familieleden. Dit geeft u vertrouwen in het verzorgen van een waardig en liefdevol afscheid. Doordat deze werkwijze net als bij ons familiebedrijf hoog in het vaandel staat, garandeert het een naadloze samenwerking in uitvoering van perfectie.

www.pcbuitvaartzorg.nl 
PCB Uitvaartzorg
heeft als slagzin:
“Het leven dat de natuur ons geeft is kort, maar de herinnering aan een welbesteed leven duurt eeuwig”.
Sinds 1933 versterken de medewerkers van de PCB door hun werkwijze en inlevingsvermogen de mooie herinnering aan een dierbare. Zij nemen nabestaanden als het ware bij de hand en loodsen met “zorg en respect” (eveneens ónze werkwijze) familie door het moeilijke traject na het overlijden van een dierbare.
Al jarenlang is er een goed geoliede samenwerking met de PCB, een bewijs van tevredenheid van nabestaanden, want de echte rouwverwerking start immers op de dag van een goed verzorgde uitvaart en daar zorgen wij samen voor.

www.baspoelstra.nl  
BAS POELSTRA UITVAARTEN: (Nieuwegein en omstreken) Wanneer het gaat om het organiseren en begeleiden van een goed verzorgde begrafenis, crematie of samenkomst dan is Bas voor velen al jaren een vertrouwd gezicht en bovenal een luisterend oor. Een vooral menselijke en oplossingsgerichte benadering gecombineerd met kennis, ervaring en veelzijdigheid maken Bas tot de juiste persoon aan wie u het afscheid van uw dierbare met een gerust hart kunt toevertrouwen.  Meijers Rouwvervoer stelt deze wensen centraal, verzorgd door ervaren chauffeurs en een zeer uitgebreide collectie rouwvervoer.

 www.vandavid.nl 
“Van David”
, uitvaartzorg van David van de Waal, gecertificeerd als register uitvaartverzorger (RU): “Je bent er voor de familie als het nodig is, verder blijf je op de achtergrond.” Klassiek, modern, eigentijds, de wens van de familie wordt bij Van David bewaarheid, met als speciaal oog voor kinderen en dementerenden. De samenwerking met Meijers Rouwvervoer verloopt respectvol, met zorg en precisie, precies waar ik voor sta.

Contactgegevens

Bezoektijden showroom:
ma - vr: 09:00 -17:00 uur
         za: 09:00 -15:00 uur

Amsterdamsestraatweg 513
3553 EE  Utrecht

030 2441246