Over Meijers Rouwvervoer

Op deze pagina staan verschillende onderwerpen die u meer duidelijkheid geven. Zeker de filmimpressies, want beelden zeggen meer dan woorden:

*Rouwstoet RR compleet klassiek
*Rouwstoet wit
*Rouwstoet klassiek/modern

In het inmiddels 93 jarig bestaan van Meijers Autobedrijf zijn bij het vervaardigen van de diverse rouw- en volgwagens alle ervaringen verzameld die door de jaren heen zijn opgedaan: ter verbetering, verandering en verfraaiing van zowel binnen- als buitenkant van de auto’s en bij de aanschaf van nieuwe auto’s ten uitvoer gebracht.
Hierdoor is een schitterende collectie ontstaan waarover wij regelmatig diverse complimenten (zeker door families na afloop van een uitvaart) mogen ontvangen.

Bij elke gekozen kleur rouwauto kunnen volgwagens (incl. geüniformeerde chauffeur) in dezelfde kleur, of desgewenst in een afwijkende kleur geleverd worden. Voor nabestaanden van de overledene, zeker de directe naaste familie, geeft het continu op korte afstand volgen van de lijkauto door het drukke verkeer én verzekerd zijn van een gezamenlijke aankomst bij begraafplaats of crematorium een goed en veilig gevoel tijdens de laatste rit van hun dierbare. Ook het zoeken naar een parkeerplaats  -vooral bij een kerk beperkt-  en voor irritaties zorgt, is hierbij opgelost.
De familie wordt na afloop weer keurig verzorgd teruggebracht en brengen hierdoor zichzelf, wanneer de emoties opspelen, en de overige weggebruikers, niet in gevaar. 

Kiest men voor het zelf besturen van een rouwauto, wordt er eerst gestart met een uitleg en instructie alvorens er zelf gereden gaat worden, want een laatste rit overdoen is niet mogelijk.  Voor de nabestaanden begint het besef- en start de verwerking van hun verlies pas écht op weg naar begraafplaats/crematorium.

Tijdens de rit neemt onze chauffeur plaats in een volgwagen/eigen auto familie, wat geruststellend voor de rouwauto-chauffeur is mocht er hulp onderweg nodig zijn. Na aankomst begraafplaats/crematorium neemt onze chauffeur de rouwauto over om terug naar ons bedrijf te rijden.

Meer weten? info@meijersautobedrijf.nl
Tel: 030 2441246 alleen tijdens kantoortijden en bij mobiel Bel ons

Kijk ook eens op: www.uitvaart-utrecht.nl
Deze website informeert over het thema uitvaart en de mogelijkheden.
Het kan helpen bij het maken van een keuze.

Contactgegevens

Bezoektijden showroom:
ma - vr: 09:00 -17:00 uur
         za: 09:00 -15:00 uur

Amsterdamsestraatweg 513
3553 EE  Utrecht

030 2441246