Iedere uitvaart is uniek

Meijers Autobedrijf afd. Rouwvervoer is van mening dat dát zo moet blijven en zeker heden ten dage.

Bij het regelen en uitvoeren van deze laatste rit, start voor nabestaanden pas echt de verwerking van hun verlies. Daarom is het heel belangrijk om een eigen inbreng te kunnen (laten) geven en/of de wensen van een dierbare tijdens de uitvaart (zélf) ten uitvoer te (laten) brengen.
Een steeds meer voorkomende vraag is het ZELF rijden van de rouwauto door bijv. familie.
Meijers Rouwvervoer heeft gehoor gegeven aan deze vraag van het  ZELF besturen van de rouwauto en maakt dat met de verhuur van zijn Rouwauto’s mogelijk.

Met onze website proberen wij u een inzicht te geven in de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden bij het verzorgen van vervoer bij de vele uiteenlopende en verschillende uitvaarten.
Kijk voor verschillende impressies aan de rechterkant van deze pagina.

Meijers Rouwvervoer biedt verschillende mogelijkheden in het ZELF BESTUREN van ROUWAUTO’s door nabestaanden die graag hun eigen visie ten uitvoer brengen bij het rijden naar de laatste rustplaats van hun dierbare. Bij ons heeft men keuze uit bijv. Mercedes-Benz Rouwauto zwart en wit (deze met elektrisch uitschuifbare vloer) met panorama dak, de allernieuwste modellen Mercedes-Benz Rouwauto’s in zilver (zilvergrijs) waarin verschillende extra’s in zijn aangebracht zoals bijv. een grote sterrenhemel boven de kist en speciaal voor vervoer van kinderen, “vliegende” roze vlinders op het separatieruit. Deze nieuwste modellen rouwauto’s zijn voorzien van een elektrische laadvloer wat het in- en uitladen van de kist enorm vergemakkelijkt.  En wat is nóg fijner dan het rijden in een spiksplinternieuwe auto!
Voor meer info, klik op categorie “Diversen” en/of maak uw keuze in het menu “Rouwauto’s” voor meer info betreffende de rouwauto’s.

Alle rouwauto’s zijn geschikt voor XL kisten.

Voor vrijblijvende info en afspraak voor bezichtiging:
Meijers Autobedrijf BV
Amsterdamsestraatweg 513
3553EE  Utrecht

Meer weten?  info@meijersautobedrijf.nl
Tel: 030 2441246 alleen tijdens kantoortijden bij mobiel Bel ons

Kijk ook eens op: www.uitvaart-utrecht.nl  
Deze website informeert u over het thema uitvaart en de mogelijkheden. Het kan u helpen bij het maken van een keuze.

Contactgegevens

Bezoektijden showroom:
ma - vr: 09:00 -17:00 uur
         za: 09:00 -15:00 uur

Amsterdamsestraatweg 513
3553 EE  Utrecht

030 2441246