LAMBORGHINI Urus

De eerste Lamborghini SPORT-Rouwauto

Wij zijn trots om als eerste in Nederland de Lamborghini SUV URUS aan te bieden als uniek vervoersmiddel voor uitvaarten.

Bij Meijers Autobedrijf begrijpen we dat een uitvaart een bijzondere gelegenheid is die om speciaal vervoer vraagt. Daarom hebben we gekozen voor de Lamborghini URUS, een SUV die bekend staat om zijn luxe, comfort en indrukwekkende prestaties. Met zijn krachtige motor en opvallende design straalt de Lamborghini URUS de perfecte combinatie uit van stijl en klasse.

Het gebruik van de Lamborghini URUS als rouwvervoer bij een uitvaart is een primeur in Nederland, en Meijers Autobedrijf is er trots op deze exclusieve dienst aan te kunnen bieden. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een professionele en discrete begeleiding tijdens de gehele rit, met oog voor detail en respect voor uw wensen.

Bij Meijers Autobedrijf streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en service. Met de Lamborghini URUS als rouwvervoer maken we van iedere uitvaart een bijzondere en onvergetelijke gebeurtenis. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze exclusieve diensten en hoe we u kunnen helpen om een uitvaart echt memorabel te maken.

Meijers Autobedrijf, exclusief vervoer voor een bijzonder afscheid.

Heeft u nog vragen?

Waarmee, ook in het weekend, kunnen wij u helpen?
Bericht is vrijblijvend en wordt na beantwoording gewist.

Beschikbaarheid op datum is uitsluitend tijdens kantooruren na te zien.

Contactgegevens

Bezoektijden showroom:
ma – vr: 09:00 -17:00 uur 
         za: 09:00 -15:00 uur

Amsterdamsestraatweg 513
3553 EE  Utrecht

030 2441246

Waarmee kunnen wij u helpen?