Audi RS Q8 Quattro

De eerste Audi RS Q8 SPORT-Rouwauto

Bij Meijers Autobedrijf zijn we er trots op dat we als eerste in de regio een exclusieve service aanbieden voor het gebruik van een AUDI SUV RS Q8 als rouwvervoer. We begrijpen dat een uitvaart een belangrijk moment is en dat u alleen het allerbeste wilt voor uw dierbare overledene. Met onze luxe AUDI RS Q8 zorgen we voor een stijlvolle en gepaste manier van rouwvervoer.

De AUDI RS Q8 is een indrukwekkende en krachtige SUV die bekend staat om zijn sportieve prestaties en luxe afwerking. Met zijn dynamische design en opvallende details is de RS Q8 een eyecatcher op de weg. De exclusieve uitstraling van deze SUV maakt het rouwvervoer met de AUDI RS Q8 bijzonder en onderscheidend.

Onze chauffeurs zijn getraind en ervaren in het verzorgen van rouwvervoer en zorgen voor een respectvolle en discrete dienstverlening. Ze begrijpen de gevoeligheid van de situatie en zullen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

De AUDI RS Q8 biedt veel ruimte en comfort, zowel voor de passagiers als voor de bagage. De royale zitplaatsen en de luxe afwerking van het interieur zorgen voor een comfortabele en serene omgeving tijdens het rouwvervoer. De krachtige motor van de RS Q8 zorgt voor een vlotte en stille rit, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Als u op zoek bent naar een exclusieve en stijlvolle manier van rouwvervoer, dan bent u bij Meijers Autobedrijf aan het juiste adres. Met onze AUDI SUV RS Q8 bieden we een unieke en gepaste manier om uw dierbare overledene de laatste eer te bewijzen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen voor het rouwvervoer met de AUDI RS Q8 te realiseren.

Heeft u nog vragen?

Waarmee, ook in het weekend, kunnen wij u helpen?
Bericht is vrijblijvend en wordt na beantwoording gewist.

Beschikbaarheid op datum is uitsluitend tijdens kantooruren na te zien.

Contactgegevens

Bezoektijden showroom:
ma – vr: 09:00 -17:00 uur 
         za: 09:00 -15:00 uur

Amsterdamsestraatweg 513
3553 EE  Utrecht

030 2441246

Waarmee kunnen wij u helpen?