Mercedes-Benz rouwauto

Niet langer is de hoofdkleur voor de rouwstoet zwart!

Het kan de wens van de overledene zijn, maar ook van de familie, om te kiezen voor de laatste rit in de kleur wit.
Natuurlijk wordt deze nieuwe lijkauto geleverd incl. geüniformeerde chauffeur, maar…is tevens beschikbaar voor zelf rijden door de familie.
Naar wens kan de witte rouwauto gevolgd worden door bijv. een witte Merc-Benz 6 deurs auto voor 7 pers, een witte witte Lincoln Limousine-7 of 8 pers., of een witte Rolls-Royce Phantom.

Deze spiksplinternieuwe in de collectie gekomen witte Mercedes-Benz lijkauto heeft , om de natuurlijke lichtinval binnenin te behouden, een panorama-dak. Tevens zijn er diverse spots achterin aangebracht die de kist en bloemstukken bijzonder goed uit laten komen. Als extra is er een elektrisch bedienbare laadvloer, erg belangrijk wanneer een familielid zelf de rouwauto wil besturen want het in- en uitschuiven van de kist gaat hierdoor moeiteloos. Ook de extra grote Amerikaanse kisten kunnen probleemloos vervoerd worden.
Binnenin zijn uitschuifbare bloemenrekken waardoor extra plaatsing van bloemstukken mogelijk is en tevens kunnen er kransen en bloemstukken aan de buitenzijde van de rouwauto worden bevestigd.

030 - 244 12 46

info@meijersautobedrijf.nl

Heeft u nog vragen?

Waarmee, ook in het weekend, kunnen wij u helpen?
Bericht is vrijblijvend en wordt na beantwoording gewist.

Beschikbaarheid op datum is uitsluitend tijdens kantooruren na te zien. 

Contactgegevens

Bezoektijden showroom:
ma - vr: 09:00 -17:00 uur
         za: 09:00 -15:00 uur

Amsterdamsestraatweg 513
3553 EE  Utrecht

030 2441246